Υπηρεσίες

 Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση, παραμετροποίηση και υποστήριξη του Online Server σας.

  • Web Hosting Private Servers με Cpanel
  • Backup Servers
  • Dropbox - like servers (Cloud Servers με δυνατότητα πρόσβασης στα αρχεία σας από οποιοδήποτε client PC-Mobile-Laptop κτλ.)
  • Streaming Servers (Για ραδιοφωνικούς σταθμούς ή ιδιώτες)
  • VPS Servers ή Private Servers για τις εφαρμογές σας

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή, φιλοξενία και προώθηση της ιστοσελίδας σας

Είτε πρόκειται για μια απλή ιστοσελίδα, μια δυναμική ιστοσελίδα, μια ιστοσελίδα flash, ένα διαδικτυακό κατάστημα (e-shop) ή ενός συστήματος διαχείρισης περιεχομένου (CMS), κατάλληλα προσαρμοσμένα στις ανάγκες της εταιρείας σας.
Εξειδικευόμαστε στην κατασκευή διαδικτυακών εφαρμογών (εφαρμογές διαχείρησης ταμείου, μισθοδοσίας, υπαλλήλων, παραγγελιών κτλπ). Οι διαδικτυακές εφαρμογές είναι ένας νέος τρόπος εξυπηρέτησης των αναγκών της επιχείρησής σας.

Κατασκευάζουμε την διαδικτυακή εφαρμογή της εταιρείας σας (τεχνολογίες CMS και PHP) σχεδιασμένη στις ανάγκες σας, που είναι δυνατόν να εξυπηρετήσει πολλούς χρήστες και υποκαταστήματα.

Μετατρέψτε σήμερα και καταργήστε τις παλιάς τεχνολογίας/ κλασικές εφαρμογές διαχείρισης της εταιρείας σας που εκτός από τα υπέρογκα κόστη συντήρησης/χρήσης σας δεσμεύουν και με υψηλά κόστη εξειδικευμένου εξοπλισμού. Επιτρέψτε στους χρήστες να έχουν πρόσβαση από παντού στις εφαρμογές γραφείου με το προσωπικό τους username αλλά και στους πελάτες σας να χρησιμοποιούν τις online υπηρεσίες που προσφέρετε.

Οι διαδικτυακές εφαρμογές αποδεσμεύουν την επιχείρησή σας από ακριβά κόστη συντήρησης, τόσο του Server και Τερματικών(PC) όσο και της εγκατάστασης/συντήρησης μιας κλασικής εφαρμογής.
Ασφαλείς (χρήση SSL certificates για την πλήρη ασφάλεια των συναλλαγών-δεδομένων σας) και αξιόπιστες (χρησιμοποιούμε Secure Servers με αυτόματο σύστημα δημιουργίας αντιγράφων και επαναφοράς), απαλλάσουν την επιχείρησή σας από την αγορά πανάκριβων server (server-less configuration) καθώς και από το κόστος συντήρησής τους.

Η συντήρηση και ανανέωση ολων των διαδικτυακών εφαρμογών γίνονται ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΥΤΟΜΑΤΑ, χωρίς την επίσκεψη κάποιου μηχανικού στα γραφεία της εταιρείας σας. Επίσης αναλαμβάνουμε την 24ωρη τεχνική εξυπηρέτηση της εφαρμογής.
Οι server που χρησιμοποιούμε για όλες τις υπηρεσίες online περιεχομένου, είναι secure servers και έχουν 99.9% uptime.