Προσφορές

Αποκλειστική Online Προσφορά 9 Νοεμβρίου 2012

Εγκατάσταση, παραμετροποίηση και υποστήριξη private server με CPANEL για δύο έτη μαζί με το Domain Name της αρεσκείας σας.

VPS Server με Cpanel, 30 GB HDD, 500GB Traffic (Premium Network), Unlimited Domains, 24/7 υποστήριξη από την εταιρεία μας - Προσφορά 25 ευρώ/μήνα (Για 2 έτη)

(ή παραμετροποιήστε το δικό σας server στέλνοντάς μας τις απαιτήσεις σας)


Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα για την σύνταξη προσφοράς για Online Server, ιστοσελίδα ή διαδικτυακή εφαρμογή, προσαρμοσμένη στις ανάγκες της εταιρείας σας.

Οι προσφορές μας για ιστοσελίδες, περιλαμβάνουν την δημιουργία τριών προτύπων για την ιστοσελίδα σας, την υλοποίηση του τελικού επιλεγμένου σχεδιασμού με τις οποιεσδήποτε αλλαγές ζητηθούν, την δωρεάν φιλοξενία,καταχώρηση και υποστήριξη της ιστοσελίδας σας. Επιπλέον δημιουργούμε τις απαραίτητες φόρμες και τα e-mail επικοινωνίας με τους πελάτες σας.

Είτε πρόκειται για μια διαδικτυακή εφαρμογή είτε για μια απλή ιστοσελίδα, αναλαμβάνουμε την προώθηση της ιστοσελίδας σας καθώς και την online διαφημιστική σας καμπάνια.

Σε όλους τους μελλοντικούς μας συνεργάτες, αποστέλλουμε μια ολοκληρωμένη, αναλυτική προσφορά, χωρίς «ψιλά γράμματα» και πλήρως προσαρμοσμένη στις ανάγκες τους.